Transport Utilaje

In cazul in care este necesar transportul utilajelor catre destinatii interne sau internationale, avem solutiile potrivite. Transportul de utilaje se incadreaza in categoria transporturilor speciale, uneori agabaritice, indiferent daca este vorba de utilaje agricole, industriale sau de alt tip.
Expertii EuroLuc Trans va stau la dispozitie cu informatii suplimentare si oferte adaptate nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste transportul de utilaje.

Despre Transportul Utilajelor

Pentru o deplasare optima, in conditii de siguranta a utilajelor agabaritice dispunem de o flota de autocamioane, de cunostintele si experienta necesara pentru livrarea utilajelor indiferent de tipul lor. De asemenea, ne ocupam de toate aspectele implicate, de la masuratori, incarcare/descarcare si obtinerea autorizatiilor necesare.
In timp util, la preturi competitive si in deplina siguranta, cu ajutorul serviciului de transport utilaje va veti asigura ca acestea ajung la destinatie fara probleme.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.