Grupaje marfa

Va oferim posibilitatea de a transporta marfurile in sistem grupat, cu incarcaturi partiale, in functie de tipul marfurilor. Ne vom asigura de fiecare data ca alegem modalitatea cea mai eficienta de transport si rutele optime pentru a livra in cel mai scurt timp posibil marfurile dumneavoastra.
Grupajele de marfa va ofera posibilitatea de a transporta marfuri de diverse tipuri, in siguranta deplina si la termenele stabilite.

Grupaje marfa - avantaje

Aceasta modalitate de transport va ofera o serie de beneficii. Transportul rutier in sistem grupat cu ajutorul camioanelor din flota EuroLuc Trans poate fi monitorizat oricand, pentru a cunoaste statusul livrarii. Departamentul de expeditii va va oferi de asemenea suport constant.
Specialistii nostri vor alege rutele optime pentru realizarea transportului, indiferent daca este vorba despre transport intern sau international.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

    Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.