Transport frigorific si ambiental

Camioanele noastre sunt echipate cu toate cele necesare, pentru a putea realiza inclusiv transport frigorific si ambiental. Astfel de transporturi isi dovedesc utilitatea pentru acele incarcaturi care trebuie sa fie mentinute la o temperatura controlata sau intr-un anume ambient.
Cu ajutorul transportului frigorific si ambiental va veti asigura ca marfurile nu vor avea de suferit si ca vor ajunge la destinatie in conditii optime.

Transporturi avantajoase si eficiente

Dispunem de experienta necesara pentru a organiza transporturi frigorifice si ambientale in cele mai bune conditii. In containere cu temperatura controlata, cisterne la ambient si nu numai, marfurile vor fi mentinute in conditiile impuse si vor ajunge la destinatie in timp util.
Mai multe detalii despre aceasta categorie specifica de transport rutier puteti obtine apeland la unul din consultantii EuroLuc Trans.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.