Transport Maritim

Va punem la dispozitie servicii de transport maritim catre destinatii diverse, in functie de necesitati. Atat pentru export, cat si pentru import, garantam de fiecare data siguranta si conditii optime pentru fiecare transport realizat, alaturi de livrare in timpul stabilit.
Contactati consultantii EuroLuc Trans pentru a afla informatii suplimentare legate de transportul maritim si avantajele acestuia!

Regim de transport

Marfurile dumneavoastra vor fi transportate pana la destinatie fie in regim FCL (container incarcat complet), fie in sistem LCL (grupaje de marfuri containerizate). Ne vom ocupa de tot ceea ce tine de transportul maritim, in asa fel incat livrarea sa fie conforma cu asteptarile.
Transporturile maritime pe care le putem realiza va ofera garantia sigurantei marfurilor si conditii optime de livrare a acestora.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.