Transport produse periculoase

Detinem experienta, cunostintele si echipamentele necesare pentru a va oferi posibilitatea transportului produselor periculoase. Astfel de incarcaturi necesita asigurari suplimentare, responsabilitate in ceea ce priveste alegerea rutelor, iar expertii nostri va vor oferi sprijin in acest sens.
Contactati chiar acum un reprezentant EuroLuc Trans pentru o oferta completa de transport produse periculoase!

Conditii optime de transport

Marfurile periculoase si transportul acestora implica riscuri suplimentare. Suntem dedicati misiunii transportului in deplina siguranta si verificam cu atentie toate detaliile pentru a va oferi garantia livrarii marfurilor la destinatie in conditii optime.
Flota de autocamioane complet echipate si soferii nostri experimentati va garanteaza conditii optime de transport, inclusiv pentru marfurile periculoase.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.