Cariere

Posturi disponibile

Soferi pe comunitate categoria C+E si dispecer


De ce ar trebui sa alegi sa lucrezi la noi? Suntem o companie de top din Romania, solida si in continua dezvoltare, cu peste 10 ani experienta, oferind stabilitate in cariera ta. Fie ca ai experienta sau nu, iti oferim initiere gratuita, tehnologie si infrastructura moderna, salariu performant pentru incurajarea atingerii potentialului fiecaruia si pentru recompensarea loialitatii. Credem ca trebuie sa ne facem angajatii multumiti deoarece ei sunt cei mai importanti intr-o afacere de succes.
0
Transporturi Efectuate
0
Angajati
0
Autovehicule
0
Clienti Multumiti

Avantajele de a lucra cu noi

Echipa

Suntem o echipa tanara si motivata. Acesta este unul dintre ingredientele care a condus la evolutia companiei. Alatura-te colectivului EuroLuc Trans si afla ce inseamna sa lucrezi intre colegi pe care vei ajunge cu timpul sa ii consideri precum familia.

Instruire

Pe parcursul intregii colaborari iti vom oferi sprijinul nostru si iti vom pune la dispozitie programe ample de pregatire si instruire. Training-ul ti-l vom oferi in mod constant, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, pentru a-ti asigura dezvoltarea continua.

Salariu

La EuroLuc Trans vei avea parte de pachete salariale motivante, de plata corecta si efectuata de fiecare data la timp. Poti fi sigur de faptul ca vei avea sansa sa evoluezi, sa te dezvolti si sa iti cresti performantele in mod constant.

De la cei mai fericiti angajati

Testimoniale

Ca sofer la transporturi agabaritice ai destul de multe de invatat. La EuroLuc Trans am primit tot timpul sprijin si instruire, chiar daca dupa un timp am capatat destula experienta. Va felicit si va recomand!

Emil P.

Emil P.

Angajat

O echipa de oameni deosebiti. Chiar daca eram la inceput m-au ajutat cu totii, de la colegi la superiorii directi si personal din conducere. Va apreciez pentru tot ce faceti!

Iuliana C.

Iuliana C.

Angajat

Cat am lucrat la EuroLuc Trans pot spune ca parca faceam parte dintr-o familie. M-am convins de asta inca din prima zi. Daca nu eram nevoit sa plec din tara sigur mai eram inca acolo!

Vasile N.

Vasile N.

Angajat

Depune CV

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.