Camioane complete

Organizam expeditii de transport rutier in sistem de incarcaturi complete. Transportul poate fi realizat in sistem containerizat sau cu ajutorul camioanelor cu prelata, in functie de tipul marfurilor transportate. La EuroLuc Trans veti gasi de fiecare data camionul potrivit pentru transport.
Cu ajutorul consultantilor nostri veti putea gasi solutia potrivita pentru deplasarea marfurilor in conditii de siguranta si in timp util.

Camioane complete - avantaje

In calitate de client, aveti posibilitatea de a beneficia de monitorizarea transportului prin sisteme GPS, dar si de asigurare a marfurilor. Reprezentantii EuroLuc Trans va vor tine la curent cu privire la statusul transportului, vor alege ruta potrivita pentru transport si se vor asigura ca livrarea se face in timpul stabilit.
Indiferent daca este vorba de transport intern sau international, avem solutiile potrivite pentru dumneavoastra.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.