Transport agabaritic

Oferim solutii complete inclusiv cand vine vorba despre transporturi agabaritice. Acele incarcaturi care nu se incadreaza in limitele standard de greutate sau dimensiuni vor ajunge in siguranta la destinatie cu ajutorul serviciilor noastre.
Calcularea rutelor si stabilirea planului de expeditie poate fi realizata de catre reprezentantii nostri. Contactati-i acum!

Transport agabaritic - ce presupune

Intrucat marfurile transportate au greutate foarte mare sau dimensiuni atipice, este nevoie de planificare corespunzatoare. Expertii nostri dau dovada de seriozitate si precizie, stabilind pana in cele mai mici detalii toti pasii de urmat pentru ca incarcaturile sa ajunga la destinatie in conditii optime.
Putem transporta utilaje agricole, industriale, utilaje de constructii si multe altele, cu ajutorul autoutilitarelor speciale din dotare.

Solicita

Informatii Suplimentare

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile specifice transportului de realizat si vei fi contactat in scurt timp de unul din consultantii nostri care iti va prezenta o oferta.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dvs. sa fie prelucrate conform politicii de confidentialitate.