Politica de Confidentialitate - EurolucTrans

Politica de Confidentialitate

I. Identificarea operatorului:
Denumirea operatorului: S.C. EUROLUC TRANS S.R.L.​
Cod unic de înregistrare: RO18986090
Registrul Comerţului: J33/1106/2006
Sediul Social: Stroiești, Nr. 378, Județul Suceava
Punct de lucru: Strada Ștefan cel Mare Nr 20A, Suceava, 720003, România

II. Prezentare generală:

Societatea S.C. EUROLUC TRANS S.R.L. care își prezintă serviciile online prin intermediul site-ului web https://www.euroluctrans.ro/ a luat măsurile necesare pentru a a asigura confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistenţa sistemelor și serviciilor de prelucrare a datelor cu personal.
Conform Regulamentului (UE) 2016/679 care consolidează drepturile garantate persoanelor vizate aveți dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul la restricţionarea prelucrării.
Vă asigurăm că informațiile ce vă vizează colectate prin intermediul site-ului https://www.euroluctrans.ro/ vor fi păstrate confidențiale și în siguranță.

III. Maniera de colectare și prelucrare a datelor prin intermediul site-ului

Datele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul site-ului https://www.euroluctrans.ro/ sunt numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, IP, cookies. Pentru detalii despre cookie-urile folosite în cadrul site-ului și maniera de utilizare a acestora, vă rugăm consultați pagina denumită “Politica de cookies”.
S.C. EUROLUC TRANS S.R.L se folosește de datele cu caracter personal prelucrate și stocate de terțe părți cum ar fi Google Analytics, Facebook Ads sau Google Ads dar nu deține controlul asupra datelor de identificare propriu zise.

Datele cu caracter personal prelucrate prin instrumentele de marketing stochează informații precum: Date demografice, Vârsta, Afinități, Limba vorbită, Locație, Bounce Rate-ul, Comportament, Frecvența, Engagement, Browserul utilizat, Tehnologia utilizată, Providerul de internet, Device-ul utilizat (mobil, PC, tabletă), Comportamentul în paginile unui site, Produsele cumpărate, Valoarea produselor cumpărate, Timpul petrecut pe site, Numărul de pagini vizitate în medie, ș.a.m.d.

Utilizând comenzile din Reținerea datelor Google Analytics aveți posibilitatea să setați durata de timp după care datele la nivel de utilizator și cele la nivel de eveniment stocate de Google Analytics sunt șterse automat de pe serverele Analytics.

Pe baza tuturor acestor informații preluate despre utilizatori se realizează avatare (după comportament, interese sau preferințe de cumpărare) care au scopul de a livra reclame către un grup de persoane bine targetat.

Informații mai detaliate despre mascarea adresei IP și siguranța datelor colectate prin instrumentul Google Analytics și mase pot vizualiza acest link:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro&authuser=1&ref_topic=2919631

S.C. EUROLUC TRANS S.R.L. nu pune la dispoziția unor terțe persoane sau instituții datele cu caracter personal ale utilizatorilor preluate prin intermediul site-ului. Singurele excepții în acest sens se vor face la solicitarea instanțelor judecătorești, a organelor de poliție, ale parchetului sau ale altor organe de anchetă și urmărire judiciară, după caz.
Ne asigurăm că datele cu caracter personal stocate sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de utilizatorii site-ului https://www.euroluctrans.ro/
Dacă nu sunteți de acord ca aceste date să fie colectate cu privire la sesiunile dumneavoastră de vizitare a prezentei pagini web, puteți selecta opțiunea de oprire a stocării cookies.

IV. Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:
Fiecare utilizator al site-ului https://www.euroluctrans.ro/ poate obține, la cerere, un răspuns din partea administratorului site-ului prin care se confirmă sau nu prelucrarea unor date cu caracter personal despre acesta.
Aveți dreptul de a solicita, în ceea ce privește datele cu caracter personal, accesul la acestea precum și o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem.
Datele pe care le colectăm prin intermediul site-ului au scopul de a gestiona, administra și îmbunătăți desfășurarea activității website-ului. Datele preluate ne ajută să cream conținut relevant pentru utilizatori și să furnizăm informații de calitate pentru aceștia.

Datele prelucrate prin intermediul secțiunii Contact sunt necesare pentru procedura de ofertare, livrare, facturare sau contractare.
Datele prelucrate prin intermediul instrumentelor de marketing precum Google Analytics, Facebook Ads sau Google Ads sunt stocate în scop de marketing, pentru livrarea de reclame în funcție de interesele și preferințele pe care le aveți.
Nu încurajăm SPAM-ul de orice tip, nu furnizăm datele dumneavoastră de contact terțelor persoane (fizice sau juridice), nu comercializăm și nu facem schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul https://www.euroluctrans.ro/ sau orice alte informații cu caracter personal altor persoane care accesează paginile acestui website.
De asemenea, este posibil să ne folosim de datele utilizatorilor pentru a îi contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relaționate cu site-ul nostru și cu serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia.

V. Accesul interzis minorilor
Administratorul site-ului https://www.euroluctrans.ro/ nu se adresează minorilor. Nu colectăm voluntar și în mod conștient, informații și date ale persoanelor sub 18 ani.

VI. Păstrăm datele în siguranță

Siguranța prelucrării și arhivării datelor cu caracter personal preluate prin intermediul site-ului nostru este foarte importantă pentru noi. Căutăm să luăm în mod constant măsuri de ordin organizatoric, administrativ sau tehnic în vederea protejării datelor cu caracter personal, împotriva distrugerii accidentale/ilegale, a pierderii sau a modificării intenționate, dezvăluirii către terțe părți sau accesului neautorizat, a utilizării și tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.
S.C. EUROLUC TRANS S.R.L. se asigură să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele cu caracter personal preluate direct sau indirect.
S.C. EUROLUC TRANS S.R.L. nu își poate asuma responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale soft-ului sau a serverului pe care este găzduit site-ul.
S.C. EUROLUC TRANS S.R.L. nu poate garanta că securitatea noastră nu poate fi accesată de persoane neautorizate folosindu-se de mijloace informaționale avansate prin acțiuni precum hacking sau tracking pentru colectarea automată a datelor, dar vom efectua toate acțiunile necesare pentru a evita această situație.
Oferim tuturor utilizatorilor site-ului posibilitatea de a ne trimite feedback. Orice informație care este trimisă, indiferent de maniera de comunicare, va fi utilizată ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor implicate.
VII. Modificări ale Politicii de Confidențialitate:
S.C. EUROLUC TRANS S.R.L acordă o atenție deosebită și ia în serios aspectele legate de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal. Politica de Confidențialitate va fi actualizată ori de câte ori va fi necesar, iar noutățile vor fi afișate în cadrul prezentei pagini.
În cazul în care aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați telefonic, prin email la adresa office@euroluctrans.ro sau folosind formularul de contact disponibil în cadrul website-ului.

VIII. Legături de interes Conform Regulamentului (UE) 2016/679:

  • Site-ul oficial al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter PersonalAICI
  • Manual de legislaţie europeană privind protecţia datelorAICI
  • Procedura de soluționare a plângerilor AICI
  • Politica de utilizare a datelor FacebookAICI
  • CookiesAICI
  • Suport Google Analytics  – AICI
  • Centrul de siguranță Google AICI